Omgeving

Zuidbroek valt onder de gemeente Menterwolde. De regio Menterwolde heeft veel toeristische pluspunten. Teveel om op te noemen.

Zomaar een greep:

Een wijde blik tot de horizon, helder licht en mooie wolkenluchten, vele variaties groen, rust en vrijheid, beeldbepalende dorpen op afstand en de mogelijkheid om dit prachtige gebied per fiets, te voet, met de auto of met de motor te ontdekken.

LEUK om te doen:

U kunt heerlijk wandelen.  Er zijn diverse wandelroutes uitgezet; bijvoorbeeld  Rondje Zuidbroek (8 km.) of Rondje Zuidbroek-Muntendam (15 km.) Tegenover ons huis bevindt u zich direct in  een natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen.  De wandelroutes verstrekken wij u graag kosteloos!

Er zijn meer dan genoeg fietsroutes in Oost-Groningen. Wat dacht u van een fietsroute  naar bijvoorbeeld de Veenkoloniën, het Wold-Oldamt of Blauwestad. Ook  fietsroutes kunt u kosteloos bij ons verkrijgen. Als u geen fietsen mee heeft genomen is dit geen enkel probleem. Wij  zorgen ervoor dat er bij de Bed & Breakfast een huurfiets voor u klaar staat!

Er zijn diverse autoroutes in Groningen.  Te denken valt bijvoorbeeld aan een antiek-en curiosa route of de Oost Groningen route.

De Oost Groningen route is tevens een Motortocht. Uw motor kunt u, indien gewenst,  in onze deel stallen.

Shoppen in Groningen.

Dagje naar Duitsland.

Zeilen, vissen en ontspannen rondom het Oldamtmeer.

 

U merkt het, mogelijkheden genoeg om uw verblijf in de provincie Groningen tot een succes te maken!